If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес внезапно ми се втвърди волана. Резервоарчето с хидравлична течност е празно и ЛЯВАТА ми джанта е олята - вижда се как капе но не мога да забележа откъде. Колеги според вас какви за възможностите за тази повреда
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S * Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
На мен също скоро ми се случи, късно вечерта такова нещо.
Първо видях, че лампата за ръчната примигна няколко пъти, след това усетих волана се повтвърди доста, а и започна да се чува виене при завой - още съвсем в началото при навиване на волана.
На следващия ден - се оказа, че течността на хидравликата е в норми, но спирачната течност бе слязла под минимума - долях ДОТ4.
И тръгнах към сервиз за да търся повредата по хидр.система, но за мое учудване колата и волана си тръгнаха като преди, нито твърд нито виене.
Нямам идея какво общо има между волана и спирачната течност, но сега всичко е в ред. Ако някой има желание да каже.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Всичко ОК за сега - беше ми излязал един маркуч. Може би съм претоварил хидравликата, ама не ги разбирам тия работи така че по добре да не давам мнение. Напълних я малко над максимума минах около 200км и не мръдна.
Сега забелязвам че волана не ми е толкова стегнат, върти се малко по лесно от преди и не е толкова чувствителен което също ме притеснява.
ПП Ne0 бре ваш'те колоездачи големи фурии - Бургас -Царево за норматив
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S * Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment